Powered By Blogger

четвртак, 2. јун 2011.

USKORO:u produkciji Nove POETIKE, po ceni od 200 dinara. Mogućnost naručivanja pouzećem: Marija Mihajlović Davidović PISMA ili Don Kihot sa likom žene

Obezbedite svoj primerak na vreme,po ceni od
200,oo + poštanski troškovi...

Plaćanje pouzećem

na telefon:+38160 0 154 143

ili putem mail adrese :

donkihotsalikomzene@gmail.com

Ukoliko želite da naručite svoj primerak knjige, svoju adresu pošaljite putema mail-a,naručite telefonom ili sms-om (vaši podaci biće upotrebljeni isključivo za potrebe slanja knjige)

BIOGRAFIJA:
Marija Mihajlović Davidović je pesnikinja koja se godinama predstavlja čitalačkoj publici putem elektronskih medija i raznih pesničkih susreta I druženja. .Član je književnog kluba ''Velimir Rajić'' iz Aleksinca. Udata je i majka dvoje dece,sina Uroša i ćerke Teodore.Živi i stvara u Aleksincu.

Ovo je njena prva samostalna zbirka,ciklus pesama,svojevrsno prozno -poetsko izražavanje putem pisama ,dnevnik koji je pisala za sebe i svoju dušu ali i koji je pronašao svoj put do srca čitalaca,upravo putem elektornskih medija. Sada je ovaj ciklus konačno ugledao svetlost dana i u štampanom izdanju.
Priprema i svojevrstan duo zbornik sa svojom rođenom sestrom Marinom Živković ,pod nazivom ''Zašto je Adam pojeo jabuku''.
Smisao njenog postojanja su njena deca i pesme u kojima do srži otkriva sebe ,kao ženu donkihotovskih osobina,ženu koja se svakodnevno bori sa predrasudama patrijarhalnog društva u kojem živi ,ženu kojoj je ventil duše pisanje a cilj u životu mir i spokojstvo iste te nemirne ,umetničke duše.

Autorsko izdanje

Urednik i korektor
Milomir Bata Cvetković

Dizajn i prelom
Milomir Bata Cvetković

2 коментара:

  1. čestitam još jednom
    ... a kako da je se dokopamo mi na hrvatskom tržištu ;)))

    ОдговориИзбриши
  2. :) Naručivanje je na isti način kao i naručivanje iz Srbije.Cena za inostranstvo je 3 eura plus poštanski troškovi.Plaćanje pouzećem.

    ;)

    ОдговориИзбриши

Copyright ©2010/2011 by Marija Mihajlović Davidović-zabranjeno korištenje objavljenih radova bez pristanka autora-